A tökéletes intelligens edzőterem az Ön otthonába

A Speediance kettős közvetlen meghajtású motorjai folyékony, stabil és adaptív digitális ellenállást biztosítanak 1-220 font között. Az intelligens tartozékokkal és a két állítható csigával teljes testre kiterjedő edzést érhet el, és az edzéseket a következő szintre emelheti.

Nagy teljesítményű motorok

  • A Speediance digitális súlyrendszer kényelmet és megbízhatóságot biztosít.

  • A két közvetlen meghajtású motor különböző súlyszinteket generál, így könnyebben korrigálhatók az izomegyensúlyhiányok.

  • A 100 kg-os maximális súllyal és a 0,5 kg-os állítható lépcsőfokozattal az Ön igényeinek megfelelően finomhangolhatja az edzést.

BIRTOKOLJA FITTSÉGÉT /
BIRTOKOLJA FITTSÉGÉT /
BIRTOKOLJA FITTSÉGÉT /

Tegye magasabb szintre a kardiót

Emelje a kardió edzésed a Speediance innovatív Sí üzemmódjával. Két sífogantyúval és 10 testreszabható magassági beállítással ez az üzemmód dinamikus sí erg-élménnyé alakítja át az edzést. A Ski Mode tökéletes azok számára, akik egy extra dimenziót szeretnének hozzáadni a kardió edzésükhöz, hatékony és izgalmas edzéseket kínál minden évszakhoz.

Erő és kardió egyben

Az evezőpad néhány másodperc alatt a Speediance kábeles gépből erőteljes evezőgéppé alakítja a Speediance-t, így egy alacsony terhelésű, teljes testet megmozgató edzést végezhet, amely az izmok több mint 85%-át célozza meg.

Kicsomagolás és indulás

A Speediance minden egyben álló kialakításának köszönhetően már a dobozból kivéve elkezdheti az edzést. Nincs szükség összeszerelésre, fúrásra vagy falra szerelésre.

Csak koppintson a kezdéshez

Az intelligens és egyszerű vezérlés egy gombnyomással lehetővé teszi, hogy könnyedén beállítsa a súlyt 1 font lépésekben, hozzáférjen 150+ edzéshez, és könnyedén váltson súlyzós üzemmódot.

Intelligens tartozékok

A Speediance számos intelligens kiegészítőt kínál, amelyek segítenek elérni fitneszcéljait, és megteszi az első lépést az intelligensebb, dinamikusabb fitneszélmény felé.

Hozd haza a Speediance-t most