Garancia

Kiemelkedő garanciális ígéretünk:


  • Teljes 2 éves fedezet: Minden gépet 2 év masszív garanciával támogatunk, ami aláhúzza a minőségbe vetett megingathatatlan hitünket.
  • Azonnali csere: A gép megérkezését követő első 7 napon belül probléma merül fel? Rajta vagyunk! Azonnal küldünk Önnek egy vadonatúj csereeszközt.
  • Szakértői javítások: A kezdeti 7 nap után, de a garanciaidőn belül, ügyes technikusunk áll az Ön rendelkezésére a javítások elvégzéséhez. Ha a javítás nem kivitelezhető a helyszínen, kicseréljük az egész gépet az Ön számára. A távoli területeken lakók számára igyekszünk technikust küldeni Önhöz. Ha azonban az Ön lakóhelyének távoli fekvése miatt ez nem kivitelezhető, alternatív megoldásokat is tudunk kínálni, vagy a szükséges javításhoz egy nagyvárosi területre kell utaznia.
  • Egy olyan gép, mint senki más: Fitneszgépeink a maga nemében egyedülállóak. Felhasználóbarát és rendkívül megbízható, innovatív kialakításával felülmúlja a hagyományos edzőtermi gépeket. A kevesebb mozgó alkatrész kevesebb kopást jelent. És a robusztus motorjaink? Lenyűgöző, 10 000 órás élettartamra terveztük őket. Ez megszakítás nélküli 1 órás edzéseket jelent minden egyes nap a következő húsz évben!
  • Egyszerűsített önkiszolgálás: Részletes videós oktatóanyagaink demisztifikálják az önkarbantartást. És ha a garancia lejár, mi továbbra is támogatjuk Önt, mivel az alkatrészeket önköltségi áron kínáljuk. Inkább a professzionális szervizelést részesíti előnyben? Hivatalos szervizközpontunk és szakértő technikusaink mindig készen állnak a segítségére.
  • Innovatív jellemzők: Gépünknek az a képessége, hogy 100 kg-tól 0 kg-ig gyorsan beállítja a súlyokat, páratlan. És itt a döntő: ha véletlenül leejti a súlyt, gépünk valós időben állítja be, így biztosítva a minimális kopást, és kiemelkedik a kiváló tervezés bizonyítéka.