Ne higgye el a szavunkat!

A vélemények

Discipline Dave: A Speediance által készített GYM MONSTER felülvizsgálat | Peloton & Tonal killer?

Speediance Gym Monster 6 hónapos UPDATE felülvizsgálat

A Speediance Gym Monster megéri? - 1 éves felülvizsgálat

Connect The Watts: Speediance Home Gym: IN-DEPTH Review! (2023)

GamerBody: Speediance Gym Monster felülvizsgálata - Ez a legjobb intelligens otthoni edzőterem, amit teszteltem

GamerBody: Speediance Gym Monster: Megéri az új felszerelésnek köszönhetően a Speediance Gym Monster? | Felülvizsgálat

LearnWithTravis: Speediance Gym Pal|A költségvetés-barát edzőterem, amire már vártál

GamerBody: Meg kellene vennie a Speediance Gym Pal-t az otthoni edzőtermi beállításaihoz? | Értékelés

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemények

231 értékelés alapján
99%
(228)
1%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
L
Luisa H.

Ez felülmúlta az elvárásaimat. Rendszeresen járok edzőterembe, de nehezen találok valakit, aki vigyáz a kisgyermekemre, amíg én edzőterembe megyek. Most otthon csinálom, és ez rengeteg időt spórolt meg nekem, de még mindig nagyszerű edzést ad. Remekül működik, természetes érzés és sok nagyszerű program!

M
Matthew P.

A különbség, amit a mindennapi edzés életemben tett, elképesztő. Most már van egy strukturált rutinom, amely célba tart, és bármit hozzáadhatok.

Imádom a programokat, hogy beállíthatsz dátumokat, és akkor ellenőrizheted a telefonon a nap folyamán.

Az edzőterem arra is ösztönözte a partneremet, hogy elkezdjen naponta edzeni, ami nagyszerű, mivel általában lazítanak.

Az összes volt egy elég jó rutin már, de a rutinok a Speediance van a tényleg fokozta a játék.

A
Abe K.

Olcsóbb, mint egy edzőtermi tagság és jobb, mint egy személyi edző! A Gym Monster-t 2023 júliusában vásároltam meg a személyi edző fenntartása helyett. Küzdök az edzőtermekkel, és mindig csak akkor értem el eredményeket, ha PT-t használok. A Gym Monster teljesítette az elvárásaimat a kurátori programok hatalmas választékával és azzal a képességgel, hogy végtelen számú programot hozhat létre az edzések széles listájából. Most már a mozgásfiziológusommal dolgozom együtt, hogy a programokat az egyedi igényeimre és céljaimra szabjam. Jelenleg egy balesetből lábadozom, és a Gym Monster az elsődleges rehabilitációs eszközömként szolgál. Örülök, hogy folyamatosan frissítik és fejlesztik a kezelőfelületet. Nagyon elégedett vagyok ezzel a befektetéssel az egészségembe!

D
Daniel I.

Micsoda játékváltó!! Az edzőterem szörnyeteg egy must have az otthoni edzőtermek számára, minden nap felébredek és alig várom, hogy az előre programozott edzéstervet megcsináljam!!! Imádom a sokoldalúságot és a könnyű használatot. Az Apple Watch csatlakoztathatósággal, és a vezérlő gyűrűvel teljes irányítás alatt van. Imádom, hogy automatikusan elmenti az egyes gyakorlatok súlyadatait. A súlyok növelése egy egyszerű forgatás a gyűrűn, és a következő sorozat az új elmentett súlyt tartalmazza, ez olyan egyszerű. Az erőfelméréssel együtt az edzőtermi szörnyeteg fedezi Önt. Rendkívül jól van elkészítve, és az ausztrál támogató kar szolgáltatása felülmúlhatatlan. Várom túl sok évnyi használatot. Mindenképpen megéri a befektetést!!! Jól van Speediance!!!

J
John R.

A Speediance Gym Monster valóban forradalmasítja a kompakt otthoni edzőtermeket. Vezetett edzései isteni ajándék a kezdők számára. Mindannyian tudjuk, hogy az otthoni edzésekhez szükséges hely megtalálása igazi fejfájást okozhat, de a Speediance zseniális kialakítása megoldást jelent. Az edzésplatform könnyedén a keretbe hajtható, így maximalizálva a helyet. A telepítés gyerekjáték - csak csatlakoztassa, és máris készen áll a számtalan edzési lehetőségre.

És, ne is kezdjünk bele a kísérő alkalmazásba! Ez a játék megváltoztatja a fejlődés nyomon követését és a személyre szabott edzések kialakítását. Ez az alkalmazás minden fitnesz dologban a háta mögött áll, és biztosítja, hogy mindig felkészülten vághasson neki egy fantasztikus edzésnek. Mondjon búcsút a helyszűkének, és üdvözölje új edzőtársát!

Teljesen el vagyok ragadtatva a vásárlásomtól. Kétségkívül ez a legjobb befektetés, amit az egészségembe tettem, még később is. Teljes szívemből ajánlom ezt a gyöngyszemet.

R
Rishani M.

Sokoldalú ❤️

A
Angie K.

Annyira szeretem ezt a gépet, annyira izgatott voltam, hogy megkaptam, és minden elvárásomnak megfelelt.

Imádom, hogy a saját otthonom kényelmében, pizsamában edzhetek.

És a lányaim és a férjem is imádják! Mindannyian lemondtuk az edzőtermi tagságunkat.

S
Sammy R.N.

Ideges voltam, hogy ezt a tornatermet kaptam, de ez a legjobb edzőtermi felszerelés, amit valaha is használtam, Szeretem a gépet és a folyamatos frissítéseket, amikor visszajelzést adunk nekik. Nem lenne képes visszatérni a normál edzőtermi felszereléshez újra, nagyon remélem, hogy ez a dolog kitart! Imádom!!!!

L
Lauren O.

Még jobb, mint reméltem! Ilyen tökéletes méret, annyi gyakorlat áll rendelkezésre, és a saját otthonom kényelmében edzhetek. Legközelebb lemondom az edzőtermi tagságomat. Mindenem megvan, amire szükségem van!

F
Frank T.

A tornaszörny megkönnyíti az otthoni tornát. Kompakt, minden szükséges dologgal, amire szükséged van ahhoz, hogy elindulj és formába hozd magad, pont ott, ahol szeretnéd.