Mint egy spotter

Ne féljen többé egyedül otthon nehéz súlyokat emelni. A Speediance Spotter üzemmódja automatikusan csökkenti a súlyt, ha nehezen teljesítesz egy ismétlést, így biztonságosan haladhatsz a céljaid felé.

Nyomjon messzebbre. Izzadj okosabban.

A Speediance négy dinamikus súlyzási módot biztosít, amelyek segítségével gyorsan és hatékonyan építheted az erődet és áttörheted a platókat.

Standard üzemmód

A Standard üzemmód az Ön által kiválasztott súlynak megfelelő ellenállást biztosít, hogy az egész edzés során egyenletes legyen.

Láncok üzemmód

A Chains Mode egy olyan üzemmód, amely fokozatosan növeli a súlyt, ahogy közeledik a mozgás tetejéhez, így egyedülálló kihívást nyújt az edzéshez.

Excentrikus mód

Az excentrikus mód a gyakorlat negatív mozgásfázisát izolálja, és növeli az ellenállást, ahogy visszatérsz a kiinduló helyzetbe.

Állandó mód

A Constant Mode állandó sebességet vagy ellenállást biztosít a mozgás során, ideális az egyenletes tempó fenntartásához és a biztonságos rehabilitációs edzéshez.

Duplázás

A Partner mód lehetővé teszi, hogy Ön és edzőtársa független súlyszabályozást és egyéni mérőszámok követését élvezhessék. Állítson be mindkét oldalra különböző súlyt, és kövesse statisztikáit egymástól függetlenül és valós időben. Maradjon motivált, kapcsolatban és elszámoltatható anélkül, hogy a fejlődését veszélyeztetné.

A szabad emelés szabadsága

Alakítsa át edzéseit a Free Lift dinamikus súlymódjaival, valós idejű visszajelző grafikonjával és intelligens funkcióival.

Mérőszámok a motivációért

A Speediance nyomon követi és ellenőrzi az edzés teljesítményét, beleértve a pulzusszámot, a cél izomcsoportot, a feszültség alatt töltött időt, a felemelt súlyt és az elégetett kalóriákat. Ezekkel az értékes információkkal motivált maradhat, és edzésről edzésre nyomon követheti a fejlődését.

Napi haladás a céljai felé

A Speediance fejlett edzésfelvételeivel és analitikájával biztos lehet benne, hogy minden edzés közelebb viszi Önt fitneszcéljaihoz. Intelligens fejlődési rendszerünk biztosítja, hogy soha ne pörögjön a kerék, hiszen minden edzést úgy terveztünk, hogy a következő szintre lökje Önt. Mondjon búcsút a találgatásoknak, és üdvözölje a hatékony, eredményes edzéseket.

Több kapcsolat, mint valaha

Könnyedén nyomon követheti és ellenőrizheti fitneszfejlődését az egészségi állapotára, a legfontosabb mérőszámokra és az edzéstörténetre vonatkozó átfogó áttekintéssel. A Speediance szinkronizálja adatait a Speediance alkalmazásban, az Apple Watch-on és a Speediance intelligens mérlegen keresztül.