Gör vinster med Speediance Träningspass

Speediance erbjuder en serie professionellt ledda träningsprogram som tar hand om träningsupplägget och ger vägledning åt dig. Med Speediances professionella vägledning är allt du behöver göra att följa schemat och hålla fokus på din dagliga träning.

Få personlig träning 24/7

Vi har ett team av certifierade och erfarna tränare som finns tillgängliga för att vägleda dig genom dina träningspass. De tillhandahåller standardrörelsedemonstrationer och ljudinstruktioner för att göra det enkelt för dig att följa med. Du kommer att motiveras av de bästa i branschen.

Exklusiva träningspass som hjälper din kropp att återhämta sig bättre

Speediance har samarbetat med BUBNOVSKA CENTRS, en ledande rehabiliteringsinstitution i Tyskland, för att ge dig exklusiva träningsprogram som är utformade för att hjälpa din kropp att återhämta sig bättre. Våra rehabiliteringsträningspass innehåller beprövade träningstekniker och metoder som är säkra, effektiva och skräddarsydda för dina behov.

Maximerad träningspotential

Få energi och håll dig på rätt spår med Speediancevetenskapliga träningstidtabell. Våra expertutformade träningsplaner är skräddarsydda för att balansera din veckorutin och hjälpa dig att uppnå dina träningsmål med maximal effektivitet.

Anpassa din fitnessresa

På Speedianceanser vi att din träningsresa ska vara skräddarsydd efter dina unika behov och mål. Det är därför vi erbjuder en mallträningsfunktion som gör att du enkelt kan anpassa dina träningspass. Välj från vårt omfattande bibliotek med rörelser, lägg till önskade reps och uppsättningar och till och med förkalkylera träningspass på din telefon för att skapa din egen personliga träningsmall. Med Speediancekan du nå dina mål i din egen takt, och vi finns där för att stötta dig hela vägen.

Speediance Rörelsebibliotek