Det perfekta smarta gymmet för ditt hem

SpeedianceDe dubbla direktdrivna motorerna ger ett flytande, stabilt och anpassningsbart digitalt motstånd från 1-220 lbs. Med smarta tillbehör och två justerbara remskivor kan du uppnå helkroppsträning och ta dina träningspass till nästa nivå.

Högpresterande motorer

  • SpeedianceDet digitala viktsystemet ger bekvämlighet och tillförlitlighet.

  • Två direktdrivna motorer genererar olika viktnivåer, vilket gör det lättare att korrigera muskulära obalanser.

  • Med en maxvikt på 100 kg och ett justerbart steg på 0,5 kg kan du finjustera din träning så att den passar dina behov.

ÄG DIN EGEN FITNESS /
ÄG DIN EGEN FITNESS /
ÄG DIN EGEN FITNESS /

Ta din konditionsträning till en ny nivå

Förbättra din konditionsträning med Speediance's innovativa skidläge. Med två skidhandtag och 10 anpassningsbara höjdinställningar förvandlar detta läge din träning till en dynamisk skiderg-upplevelse. Ski Mode är perfekt för dig som vill lägga till en extra dimension i din konditionsträning och erbjuder effektiva och spännande träningspass för varje säsong.

Styrka och kondition i ett

En roddbänk förvandlas till Speediance från en kabelmaskin till en kraftfull roddmaskin på bara några sekunder, vilket ger dig en låg effekt, helkroppsträning som riktar sig till mer än 85% av dina muskler.

Packa upp och kör igång

Speediancemed sin allt-i-ett-design kan du börja träna direkt ur lådan. Ingen montering, borrning eller väggmontering krävs.

Tryck bara för att börja

Smart och enkel kontroll med en knapptryckning gör att du enkelt kan justera vikten i steg om 1 lb, få tillgång till 150+ träningspass och enkelt byta viktläge.

Smarta tillbehör

Speediance erbjuder en mängd smarta tillbehör som hjälper dig att uppnå dina träningsmål och ta första steget mot en smartare och mer dynamisk träningsupplevelse.

Bring Speediance Hem nu