Precis som en spotter

Var inte längre rädd för att lyfta tunga vikter ensam hemma. SpeedianceSpotter Mode minskar vikten automatiskt när du kämpar för att slutföra en repa, så att du kan utvecklas säkert mot dina mål.

Tryck längre. Svettas smartare.

Speediance erbjuder fyra dynamiska viktlägen som hjälper dig att bygga styrka och bryta igenom platåer snabbt och effektivt.

Standardläge

Standardläget ger ett motstånd som matchar den vikt du väljer för att säkerställa jämnhet under hela träningspasset.

Kedjeläge

Chains Mode är ett läge som gradvis lägger till vikt när du närmar dig toppen av rörelsen, vilket ger en unik utmaning för din träning.

Excentriskt läge

Eccentric Mode isolerar den negativa rörelsefasen i en övning och ökar motståndet när du återvänder till din startposition.

Konstant läge

Constant Mode ger en jämn hastighet eller ett jämnt motstånd under hela rörelsen, vilket är perfekt för att hålla en jämn takt och för säker rehabträning.

Dubbelt upp

Med Partner Mode kan du och din träningspartner njuta av oberoende viktkontroll och individuell mätningsuppföljning. Ställ in olika vikt på varje sida och följ din statistik oberoende av varandra och i realtid. Håll dig motiverad, uppkopplad och ansvarig utan att kompromissa med dina framsteg.

Friheten att lyfta fritt

Förändra dina träningspass med Free Lifts dynamiska viktlägen, feedbackgraf i realtid och smarta funktioner.

Mätvärden för motivation

Speediance spårar och övervakar din träningsprestation, inklusive hjärtfrekvens, målmuskelgrupp, tid under spänning, lyft vikt och förbrända kalorier. Med dessa värdefulla insikter kan du hålla dig motiverad och följa dina framsteg från ett träningspass till nästa.

Gör dagliga framsteg mot dina mål

Med Speediances avancerade träningsregister och analyser kan du vara säker på att varje träningspass driver dig närmare dina fitnessmål. Vårt intelligenta progressionssystem säkerställer att du aldrig snurrar på hjulen, med varje träningspass utformat för att driva dig till nästa nivå. Säg adjö till gissningar och hej till effektiva träningspass.

Mer uppkopplad än någonsin

Följ och övervaka dina träningsframsteg på ett enkelt sätt med en heltäckande bild av din hälsa, viktiga mätvärden och träningshistorik. Speediance synkroniserar dina data över hela Speediance appen, Apple Watch och Speediancesmarta våg.