Ta inte vårt ord för det!

Recensionerna har kommit

Speediance Gym Monster 6 månaders UPDATE-granskning

Gym Monster Speediance Gym Monster värt det? - 1 års granskning

Anslut watt: Speediance Hemmagym: Fördjupad granskning! (2023)

Disciplin Dave: GYM MONSTER av Speediance recension | Peloton & Tonal mördare?

GamerBody: Speediance Gym Monster Review - Det är det bästa smarta hemmagymmet jag har testat

GamerBody: Gör den nya utrustningen den Speediance Gym Monster värt det? | Granskning

Lär dig med Travis: Speediance Gym Pal | Det budgetvänliga gymmet du har väntat på

GamerBody: Ska du köpa en Speediance Gym Pal för din hemgymnastikinställning? | Granskning

Kundrecensioner

Kundrecensioner

Baserat på 231 recensioner
99%
(228)
1%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
L
Luisa H.

Detta har överträffat mina förväntningar. Jag går regelbundet på gym men tycker att det är svårt att hitta någon som kan ta hand om mitt barn medan jag går på gymmet. Nu får jag det gjort hemma och det har sparat mig massor av tid men ger mig fortfarande ett bra träningspass. Fungerar bra, känns naturligt och massor av bra program!

M
Matthew P.

Skillnaden som det har gjort i mitt dagliga träningsliv är fantastisk. Jag har nu en strukturerad rutin som håller mig på målet och kan lägga till vad som helst.

Jag älskar programmen som du kan ställa in datum och sedan kontrollera på telefonen under dagen.

Gymmet har också inspirerat min partner att börja träna dagligen, vilket är fantastiskt att se, eftersom de normalt slappar runt.

Alla hade en ganska bra rutin redan, men rutinerna på Speediance har på har verkligen trappat upp mitt spel.

A
Abe K.

Billigare än ett gymmedlemskap och bättre än en personlig tränare! Jag köpte Gym Monster i juli 2023 i stället för att ha en personlig tränare. Jag kämpar med gym och har bara någonsin uppnått resultat när jag använder en PT. Gym Monster har levererat på mina förväntningar med ett stort urval av kuraterade program och möjligheten att skapa en oändlig uppsättning program från den omfattande listan över träningspass. Jag arbetar nu med min träningsfysiolog för att skräddarsy program efter mina specifika behov och mål. Just nu återhämtar jag mig efter en olycka och Gym Monster fungerar som mitt primära rehabiliteringsverktyg. Jag är mycket nöjd med att det finns en konsekvent rytm av uppgraderingar och förbättringar av gränssnittet. Mycket nöjd med den här investeringen i min hälsa!

D
Daniel I.

Vilken spelväxlare !!! Gymmonstret är ett måste för hemmagym, varje dag vaknar jag upp och kan inte vänta med att göra det förprogrammerade träningsschemat! Jag älskar mångsidigheten och användarvänligheten. Med Apple Watch-anslutning och Controller-ring har du total kontroll. Jag älskar hur viktdata för varje övning sparas automatiskt. Att öka vikterna är en enkel vridning på ringen, och nästa uppsättning har den nya sparade vikten, det är så enkelt. Tillsammans med styrkebedömningen har gymmonstret allt du behöver. Det är extremt välgjort, och den australiensiska supportarmtjänsten är oöverträffad. Jag ser fram emot många års användning. Definitivt värt investeringen!!! Bra gjort Speediance!!

J
John R.

Den Speediance Gym Monster revolutionerar verkligen kompakta hemmagym. Dess guidade träningspass är en gudagåva för nybörjare. Vi vet alla att det kan vara en riktig huvudvärk att hitta utrymme för hemmaträning, men SpeedianceGym Monsters geniala design är svaret. Träningsplattformen kan enkelt fällas in i ramen, vilket maximerar utrymmet. Installationen är en barnlek - bara koppla in den och du är redo för otaliga träningsalternativ.

Och låt mig inte ens börja prata om den medföljande appen! Den förändrar spelplanen när det gäller att spåra framsteg och skapa personliga träningspass. Den här appen hjälper dig med allt som har med träning att göra och ser till att du alltid är redo för ett grymt träningspass. Säg farväl till utrymmesbegränsningar och välkomna din nya träningskompis!

Jag är helt överlycklig över mitt köp. Det är utan tvekan den bästa investeringen jag har gjort i min hälsa, även senare i livet. Jag rekommenderar helhjärtat den här pärlan.

R
Rishani M.

Mångsidig ❤️

A
Angie K.

Jag älskar den här maskinen så mycket, jag var så spänd på att få den och den levde upp till alla mina förväntningar.

Jag älskar att jag kan träna i bekvämligheten i mitt eget hem i min pyjamas.

Och mina döttrar och man älskar det också! Vi har alla avbrutit gymmedlemskap.

S
Sammy R.N.

Var nervös för att få detta gym men det är den bästa delen av gymutrustning jag någonsin har använt, älskar maskinen och de ständiga uppdateringarna när vi ger dem feedback. Skulle inte kunna gå tillbaka till normal gymutrustning igen, jag hoppas verkligen att den här saken håller upp! Jag älskar det!!!!

L
Lauren O.

Ännu bättre än jag hade hoppats på! Så perfekt storlek, så många övningar tillgängliga och jag kan träna i bekvämligheten av mitt eget hem. Jag kommer att säga upp mitt gymmedlemskap nästa. Jag har fått allt jag behöver!

F
Frank T.

Gymmonstret gör det enkelt att ha ett gym hemma. Kompakt, med allt du behöver för att komma igång och komma i form precis där du vill ha det.