Garanti

Vårt enastående garantilöfte:


  • Full täckning i 2 år: Vi ger varje maskin en robust 2-årsgaranti, vilket understryker vår orubbliga tro på dess kvalitet.
  • Omedelbar ersättning: Uppstår ett problem inom de första 7 dagarna efter att din maskin anlänt? Vi är på det! Vi skickar dig omedelbart en helt ny ersättning.
  • Expert på reparationer: Efter de första 7 dagarna, men inom garantiperioden, står vår skickliga tekniker till din tjänst för reparationer. Om det inte går att åtgärda på plats byter vi ut hela maskinen åt dig. För de som bor i avlägsna områden kommer vi att sträva efter att skicka en tekniker till dig. Men om det inte är praktiskt möjligt på grund av att du bor långt bort kan vi också erbjuda alternativa lösningar, eller så kan du behöva besöka ett storstadsområde för nödvändiga reparationer.
  • En maskin som inte liknar någon annan: Vår träningsutrustning är i en liga för sig själv. Den är användarvänlig och extremt pålitlig och övertrumfar traditionella gymmaskiner med sin innovativa design. Färre rörliga delar innebär minskat slitage. Och våra robusta motorer? De är konstruerade för en imponerande livslängd på 10 000 timmar. Det innebär oavbrutna träningspass på 1 timme varje dag under de kommande tjugo åren!
  • Förenklad självbetjäning: Våra detaljerade videohandledningar avmystifierar självservicen. Och när garantin har gått ut har vi fortfarande din rygg med delar som erbjuds till självkostnadspris. Föredrar du professionell service? Vårt officiella servicecenter och våra experttekniker är alltid redo att hjälpa till.
  • Innovativa funktioner: Vår maskins förmåga att snabbt justera vikter från 100 kg ner till 0 kg är oöverträffad. Och här är den avgörande detaljen: om du råkar tappa vikten justeras vår maskin i realtid, vilket garanterar minimalt slitage och står ut som ett bevis på dess överlägsna design.