Направите добитке са вежбама брзине

Брзина нуди низ професионално ЛЕД програма обуке који се брину о аранжману за вежбање и дају упутства за вас. Са професионалним упутством за пребрзе, све што требате учинити је да следите распоред и останите усредсређени на свакодневну обуку.

Набавите лични тренинг од 24/7

Имамо тим сертификованих и искусних тренера који су на располагању да вас воде кроз ваше вежбе. Они пружају стандардне демонстрације покрета и аудио упутства како би вам олакшало да следите. Биће вам мотивисани најбољи у послу.

Ексклузивне вежбе да би се помогло вашем телу да се боље опорави

Брзина је у партнерству са Бубновском центрима, водећом рехабилитационом институцијом у Немачкој, како би вам донели ексклузивне програме вежбања дизајниране да помогну вашем телу да се боље опорави боље. Наше рехабилитационе вјежбе имају доказане технике обуке и методе које су сигурне, ефикасне и прилагођене вашим потребама.

Потенцијал фитнеса је максималан

Покрените се и останите на путу са научним временским возним временом за пребрзе. Наши стручно дизајнирани планови обуке прилагођени су да би уравнотежили вашу недељну рутину и помогну вам да постигнете своје фитнес циљеве са максималном ефикасношћу.

Прилагодите своје фитнес путовање

На брзини, верујемо да би ваше фитнес путовање требало да буде прилагођено вашим јединственим потребама и циљевима. Зато нудимо функцију обуке за шаблону која вам омогућава да лако прилагодите своје вежбе. Изаберите из наше велике библиотеке покрета, додајте жељене понављаће и сетове, па чак и претходно куришите вежбе на свом телефону да бисте генерисали сопствену персонализовани образац за обуку. С брзином, можете да срушите своје циљеве на вашем темпу и бићемо тамо сваки корак на путу да вас подржимо.

Библиотека кретања за пребрзавање