Савршена паметна теретана за ваш дом

Дуал Дирецт-Дриве Моторс омогућавају течност, стабилан и адаптивни дигитални отпор са 1-220 фунти. Уз паметне додатке и две подесиве ременице, можете постићи тренинг у пуној боли и узети своје вежбе на следећи ниво.

Мотори са високим перформансама

  • Дигитални тежински систем брзине омогућава практичност и поузданост.

  • Два дирецт-диск мотора стварају различите нивое тежине, олакшавајући исправљање мишићних неравнотежа.

  • Са максималном тежином од 100 кг и подесивог прираштаја од 0,5 кг, можете прецизно прилагодити своју обуку да бисте одговарали вашим потребама.

Поседујте своју кондицију /
Поседујте своју кондицију /
Поседујте своју кондицију /

Узми свој кардио

Подигните своју кардио тренинг са иновативним скијашким режимом брзине. Са две скијашке ручке и 10 прилагодљивих подешавања висине, овај режим трансформише ваш тренинг у динамично искуство Ски ЕРГ. Савршено за оне који желе да додају додатну димензију свом кардио обуци, скијашки режим нуди ефикасне и узбудљиве тренинге за сваку сезону.

Снага и кардио у једном

Веслачка клупа претвара брзину кабловске машине у моћну веслачку за само неколико секунди, дајући вам ниски утицај, тотално тело које циља више од 85% мишића.

Унбок и иди

Стални дизајн за убрзање уделације омогућава вам да започнете свој рад одмах из кутије. Није потребна монтажа, бушење или монтажа на зиду.

Само тапните да бисте започели

Смарт и Еаси Цонтрол са тапломским тастером омогућава вам да лако подесите тежину у корацима од 1 ЛБ, приступите 150+ тренинга и лако пребаците свој начин тежине.

Смарт додаци

Брзина пружа разне паметне опреме који ће вам помоћи да постигнете своје фитнес циљеве и направите први корак ка паметнију, динамичнијим фитнес искуством.

Донеси сада удела кући сада