Баш као споттер

Не бојте се више подићи тешке тежине код куће. Режим брзине брзине аутоматски смањује тежину када се борите да бисте довршили реп., Омогућава вам да сигурно напредујете на своје циљеве.

Гурните даље. Знојни паметнији.

Брзина омогућава четири динамичне начине тежине који ће вам помоћи да направите снагу и брзо и ефикасно пробијете платои.

Стандардни режим

Стандардни режим пружа отпор који одговара тежини коју одаберете да бисте осигурали конзистентност у целој вежби.

Режим ланца

Режим ланца је режим који прогресивно додаје тежину док се приближавате врху кретања, пружајући јединствени изазов за вашу вежбу.

Ексцентрични режим

Ексцентрични режим изолира негативан фазу покрета вежбе, све већа отпорност док се враћате на почетни положај.

Константни режим

Константни режим пружа конзистентну брзину или отпорност током читавог покрета, идеалан је за одржавање сталног темпа и сигурног тренинга за рехабилитацију.

Ублажити

Режим партнера омогућава вам и ваш партнер за вежбање уживати у независној контроли тежине и индивидуализованим метричким праћењем. Поставите другу тежину на свакој страни и пратите своју статистику независно и у реалном времену. Останите мотивисани, повезани и одговорни без угрожавања вашег напретка.

Слобода да се ослободи лифта

Трансформишите своје вјежбе са слободним динамичким режимима тежине, графиконе у реалном времену и паметне карактеристике.

Метрике за мотивацију

Брзинске нумере и прати ваше перформансе тренинга, укључујући откуцаје срца, циљну мишићну групу, време под напетошћу, подигнута тежина и сагоревало се калорија. Уз ове драгоцене увиде, можете да останете мотивисани и пратите свој напредак из једног у даљем тексту у другу.

Напредак дневно према вашим циљевима

Помоћу напредне рекорде и аналитике за напредак брзине и аналитике, можете бити сигурни да вас сваки тренинг приближава вашем фитнес циљевима. Наш интелигентни систем напредовања осигурава да никада не окренете точкове, а сваки тренинг је дизајниран да вас гурне на следећи ниво. Збогом нагађајте и здраво за ефикасне, ефикасне вежбе.

Више повезанији него икад

Лако пратите и пратите свој напредак у кондицији са свеобухватним погледом на ваше здравље, кључне метрике и историју тренинга. Брза синхронизација ваших података преко апликације за брзину, Аппле Ватцх и Смарт скале за убрзање.