Не узимај нашу реч за то!

Рецензије су у

Дисциплина Даве: Монстер Гим - Преглед преиспитивања | Пелотон & Тонел убица?

Прегледајте презентације ГИМ Монстер 6 месеци

Чудовиште у теретани задужења вриједи? - преиспитивање 1 године

Повежите ВАТТС: Брзиначка кућа за убрзање: Дубински преглед! (2023)

Гамербоди: Ревизија Монстер Гим Гим - то је најбоља паметна кућна теретана коју сам тестирао

ГАМЕРБОДИ: Да ли нова опрема чини да је Вендер Гим Вендер вредни? | Преглед

ЛеарнвитхТравис: Гиманица за удесење ПАЛ | у теретани прилагођеној буџету коју сте чекали

Гамербоди: Да ли треба да купите теретану у запреподници за подешавање ваше кућне теретане? | Преглед

Рецензије купаца

Рецензије купаца

На основу 231 критике
99%
(228)
1%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Л
Луиса Х.

То је премашило моја очекивања. Ја сам редовна гојна у теретани, али тешко је пронаћи некога да се брине за мог малишана док идем у теретану. Сада то учиним код куће и спасило ми је гомилу времена, али ипак ми даје сјајан тренинг. Одлично делује, осећа се природно и пуно сјајних програма!

М
Маттхев П.

Разлика у мом свакодневном животу вежбања је невероватна. Сада имам структурирану рутину која ме држи на мети и могу да додам ништа унутра.

Волим програме које можете поставити датуме и него да проверите на телефону током дана.

Теретана је такође инспирисала мог партнера да почне да ради свакодневно, што је сјајно видети, јер нормално салони около.

У свему су већ имале прилично добру рутину, али рутина на брзини је заправо појачала моју игру.

А
Абе К.

Јефтинији од чланства у теретани и бољи од личног тренера! Купио сам у теретану монструм јула 2023. године уместо одржавања личног тренера. Борим се са теретанама и само сам икада постигао резултате када користим пт. Чудовиште у теретани доставио је на моја очекивања са огромним избором курираних програма и могућност стварања бескрајног скупа програма са опсежне листе тренинга. Сада радим са физиологом вежбања да прилагодим програме својим специфичним потребама и циљевима. Тренутно се опорављам од несреће и у теретани чудовиште служи као мој примарни алат за рехабилитацију. Одушевљен сам што постоји доследна каденце надоградње и побољшања интерфејса. Веома сам задовољан овом улагањем у моје здравље!

Д
Даниел И.

Какав мењач игре !! Монстер у теретани је мора да има за кућне теретане, сваки дан се пробудим и једва чекам да урадим унапред програмирани распоред вежбања !! Волим свестраност и једноставност употребе. Помоћу Аппле Ватцх Цоннецтивити и Прстен контролера сте у тоталној контроли. Волим како то задржава тегобе на свакој вежби аутоматски се сачувају. Повећање тежине је једноставан упамљивање на прстен, а следећи сет има нову сачувану тежину, то је тако лако. Поред процене снаге, чудовиште теретане вас је покривао. То је изузетно добро направљено, а аустралијска услуга подршке је друга. Радујем се превише година употребе. Дефинитивно вреди инвестиције !! Добро урађено !!

Ј
Јохн Р.

Монстер у теретани за удесење заиста револуционара компактне кућне теретане. Његове вођене вежбе су богиње за почетнике. Сви знамо да проналажење простора за кућне вјежбе може бити права главобоља, али је генијални дизајн брзине. Платформа за вежбање без напора се набори у оквир, максимизира простор. Подешавање је ветар - само га прикључите и спремни сте за безброј опција вежбања.

И, немојте ме ни покренути на апликацији Цомпанион! То је промена игара за праћење напретка и израде персонализованих тренинга. Ова апликација има ваше леђа за све ствари, осигуравајући да сте увек опремљени за сјајну сесију вежбања. Поздравите се ограничењима простора и добродошли на нову пратњу за вежбање!

Апсолутно сам одушевљен мојом куповином. Руке су до најбољих инвестиција које сам направио у свом здрављу, чак и касније у животу. САМОЈШЕЉНО ОДГОВОРИМО СВОЈ ГЕМ.

Р
Рисхани М.

Свестран ❤️

А
Ангие К.

Толико волим ову машину, био сам толико узбуђен што сам га примио и да је живело на сва моја очекивања.

Волим да могу да вежбам у удобности свог дома у пиџамима.

И моје ћерке и муж такође то воле! Сви смо поништили чланство у теретани.

С
Самми Р.Н.

Био је нервозан због добијања ове теретане, али то је најбољи део теретане које сам икада користила, волим машину и стална ажурирања када им дајемо повратне информације. Не бих могао поново да се вратите на нормалну теретану, заиста се надам да се ова ствар садрже! Свиђа ми се!!!!

Л
Лаурен О.

Још боље него што сам се надао! Таква савршена величина, толико вежби доступних и могу да вежбам у удобности свог дома. Сљедеће ћу отказати чланство у теретани. Имам све што ми треба!

Ф
Франк Т.

Монстер у теретани чини теретану код куће лако. Компактно, са свега што је потребно да бисте кренули и умали у облику где бисте је желели.