Pridobite dobiček s treningi Speediance

Speediance ponuja vrsto strokovno vodenih programov vadbe, ki poskrbijo za razporeditev vadbe in vam nudijo smernice. S strokovnim vodenjem Speediance morate le slediti urniku in ostati osredotočeni na vsakodnevno vadbo.

Osebno usposabljanje 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 7 dni v tednu

Imamo ekipo certificiranih in izkušenih trenerjev, ki so vam na voljo za vodenje vadbe. Zagotavljajo standardne prikaze gibov in zvočna navodila, da jim boste zlahka sledili. Motivirali vas bodo najboljši v tem poslu.

Ekskluzivni treningi za boljše okrevanje vašega telesa

Speediance je v sodelovanju z BUBNOVSKIM CENTROM, vodilno rehabilitacijsko ustanovo v Nemčiji, pripravil ekskluzivne programe vadbe, namenjene boljši regeneraciji vašega telesa. Naši rehabilitacijski treningi vključujejo preverjene tehnike in metode vadbe, ki so varne, učinkovite in prilagojene vašim potrebam.

Maksimalno povečan fitnes potencial

Pridobite energijo in ostanite na pravi poti s pomočjo Speedianceovega znanstvenega urnika vadbe. Naši strokovno zasnovani načrti vadbe so prilagojeni tako, da uravnotežijo vašo tedensko rutino in vam pomagajo doseči fitnes cilje z največjo učinkovitostjo.

Prilagodite svoje fitnes potovanje

V podjetju Speediance verjamemo, da mora biti vaše fitnes potovanje prilagojeno vašim edinstvenim potrebam in ciljem. Zato vam ponujamo funkcijo vadbe s predlogami, ki vam omogoča, da vadbo zlahka prilagodite svojim potrebam. Izbirate lahko med našo obsežno knjižnico gibov, dodajate želene ponovitve in sklope ter celo vnaprej določite vadbo v telefonu, da ustvarite svojo prilagojeno predlogo za vadbo. S programom Speediance lahko uresničite svoje cilje s svojim tempom, mi pa vam bomo na vsakem koraku stali ob strani in vas podpirali.

Knjižnica gibanja Speediance