Popolna pametna telovadnica za vaš dom

Dva motorja z neposrednim pogonom Speediance zagotavljata tekoč, stabilen in prilagodljiv digitalni upor od 1 do 20 kg. S pametnimi dodatki in dvema nastavljivima jermenicama lahko dosežete vadbo celotnega telesa in vadbo dvignete na višjo raven.

Visokozmogljivi motorji

  • Digitalni sistem uteži Speediance zagotavlja udobje in zanesljivost.

  • Dva motorja z neposrednim pogonom ustvarjata različne ravni teže, kar olajša odpravljanje mišičnih neravnovesij.

  • Z največjo težo 100 kg in nastavljivim korakom 0,5 kg lahko vadbo natančno prilagodite svojim potrebam.

LASTNA TELESNA PRIPRAVLJENOST /
LASTNA TELESNA PRIPRAVLJENOST /
LASTNA TELESNA PRIPRAVLJENOST /

Izboljšajte svojo kardio vadbo

Z inovativnim načinom Ski Mode naprave Speediance izboljšajte svojo kardio vadbo. Ta način z dvema ročajema za smuči in 10 prilagodljivimi nastavitvami višine spremeni vadbo v dinamično izkušnjo smučanja. Način Ski Mode je idealen za vse, ki želijo kardio treningu dodati dodatno dimenzijo, saj ponuja učinkovite in vznemirljive treninge za vsako sezono.

Moč in kardio v enem

S klopjo za veslanje se Speediance v nekaj sekundah iz naprave s kabli spremeni v zmogljivo napravo za veslanje, kar vam omogoča vadbo celotnega telesa z majhnim učinkom, ki je usmerjena na več kot 85 % mišic.

Razpakirajte in pojdite

Speedianceova stoječa zasnova "vse v enem" vam omogoča, da vadbo začnete takoj, ko ga vzamete iz škatle. Sestavljanje, vrtanje ali montaža na steno niso potrebni.

Za začetek se samo dotaknite

Pametno in enostavno upravljanje s pritiskom na gumb vam omogoča enostavno nastavitev teže v korakih po 1 lb, dostop do več kot 150 vadb in enostavno preklapljanje načina teže.

Pametni dodatki

Speediance ponuja različne pametne dodatke, ki vam pomagajo doseči fitnes cilje in narediti prvi korak k pametnejši in bolj dinamični fitnes izkušnji.

Prinesite Speediance domov zdaj