Tako kot pri opazovalniku

Ne bojte se več, da bi doma sami dvigovali težke uteži. Speedianceov način Spotter Mode samodejno zmanjša težo, ko se trudite dokončati ponovitev, in vam tako omogoči varno napredovanje proti ciljem.

Pospešite se še bolj. Potite pametneje.

Speediance ponuja štiri dinamične načine obremenitve, ki vam pomagajo pri krepitvi moči in hitrem ter učinkovitem premagovanju platojev.

Standardni način

Standardni način zagotavlja upor, ki ustreza izbrani teži, da zagotovite doslednost med vadbo.

Način verig

Način verig je način, ki postopoma povečuje težo, ko se približujete vrhu gibanja, kar zagotavlja edinstven izziv za vadbo.

Ekscentrični način

Ekscentrični način izolira negativno fazo gibanja pri vaji in povečuje upor, ko se vrnete v začetni položaj.

Konstantni način

Konstantni način zagotavlja stalno hitrost ali upor skozi celotno gibanje, kar je idealno za vzdrževanje enakomernega tempa in varno rehabilitacijsko vadbo.

Dvojno navzgor

V partnerskem načinu lahko s partnerjem pri vadbi neodvisno nadzirate težo in spremljate individualne metrične podatke. Nastavite različno težo na vsaki strani in spremljajte statistične podatke neodvisno in v realnem času. Ostanite motivirani, povezani in odgovorni, ne da bi ogrozili svoj napredek.

Svoboda prostega dvigovanja

Preoblikujte vadbo z dinamičnimi načini obremenitve Free Lift, grafom povratnih informacij v realnem času in pametnimi funkcijami.

Meritve za motivacijo

Speediance spremlja in nadzoruje vašo vadbo, vključno s srčnim utripom, ciljno mišično skupino, časom pod napetostjo, dvignjeno utežjo in porabljenimi kalorijami. S temi dragocenimi podatki lahko ostanete motivirani in spremljate svoj napredek iz treninga v trening.

Dnevni napredek pri doseganju ciljev

Z naprednim beleženjem vadbe in analitiko Speediancea ste lahko prepričani, da vas vsaka vadba približa vašim ciljem na področju telesne pripravljenosti. Naš inteligentni sistem napredovanja zagotavlja, da se nikoli ne boste vrteli na mestu, saj je vsak trening zasnovan tako, da vas premakne na naslednjo raven. Poslovite se od ugibanj in pozdravite učinkovite in uspešne treninge.

Bolj povezan kot kdaj koli prej

Enostavno sledite in spremljajte svoj napredek v fitnesu s celovitim pregledom svojega zdravja, ključnih kazalnikov in zgodovine vadbe. Speediance sinhronizira vaše podatke v aplikaciji Speediance, uri Apple Watch in pametni tehtnici Speediance.