Garancija

Naša izjemna garancijska obljuba:


  • Celotno 2-letno kritje: Vsak stroj podpiramo z zanesljivo 2-letno garancijo, kar potrjuje našo neomajno vero v njegovo kakovost.
  • Takojšnja zamenjava: V prvih 7 dneh po prihodu stroja naletite na težavo? Poskrbimo za to! Takoj vam bomo poslali popolnoma novo zamenjavo.
  • Strokovna popravila: Po začetnih 7 dneh, vendar v času garancije, vam je naš spreten tehnik na voljo za popravila. Če popravilo na kraju samem ni izvedljivo, vam zamenjamo celoten stroj. Za tiste, ki prebivajo na oddaljenih območjih, si bomo prizadevali poslati tehnika k vam. Če pa zaradi oddaljenosti vaše lokacije to ni izvedljivo, vam lahko ponudimo tudi alternativne rešitve ali pa boste morali za vsa potrebna popravila obiskati velemestno območje.
  • Stroj kot noben drug: Naša oprema za fitnes je v svoji lastni ligi. Uporabniku prijazna in izjemno zanesljiva, s svojo inovativno zasnovo prekaša tradicionalne telovadne stroje. Manj gibljivih delov pomeni manjšo obrabo. In naši robustni motorji? Zasnovani so za impresivno življenjsko dobo 10.000 ur. To pomeni neprekinjeno enourno vadbo vsak dan naslednjih dvajset let!
  • Poenostavljena samopostrežba: Naša podrobna video navodila pojasnjujejo samopostrežno vzdrževanje. Ko garancija poteče, vam še vedno pomagamo z deli, ki so na voljo po ceni. Želite raje strokovno servisiranje? Naš uradni servisni center in strokovni tehniki so vedno pripravljeni pomagati.
  • Inovativne funkcije: Naš stroj lahko hitro prilagodi težo od 100 kg do 0 kg, kar mu ni para. In tu je ključ: če nehote spustite utež, se naš stroj prilagodi v realnem času, kar zagotavlja minimalno obrabo in izstopa kot dokaz njegove vrhunske zasnove.