Dobijte dobitke s treninzima SpeedIance

Speeniance nudi niz profesionalno vođenih programa obuke koji se brinu za aranžman vježbanja i pružaju upute za vas. Uz Speenianceove profesionalne smjernice, sve što trebate učiniti je slijediti raspored i ostati usredotočen na svakodnevni trening.

Dobiti 24/7 osobni trening

Imamo tim certificiranih i iskusnih trenera koji su na raspolaganju da vas vode kroz vaše vježbe. Pružaju standardne demonstracije pokreta i audio upute kako bi vam olakšali slijeđenje. Motivirat će vas najbolji u poslu.

Ekskluzivni treninzi kako bi se vašem tijelu pomoglo da se bolje oporavi

Speeniance se udružio s Bubnovskom Centrs, vodećom rehabilitacijskom institucijom u Njemačkoj, kako bi vam donio ekskluzivne programe vježbanja namijenjenih pomoći vašem tijelu da se bolje oporavi. Naše vježbe rehabilitacije sadrže dokazane tehnike i metode treninga koji su sigurni, učinkoviti i prilagođeni vašim potrebama.

Potencijal fitnesa

Uključite se i ostanite na putu sa SpeedIanceovim rasporedom znanstvenog vježbanja. Naši stručno dizajnirani planovi treninga prilagođeni su uravnoteženju vaše tjedne rutine i pomoći vam da postignete svoje fitness ciljeve s maksimalnom učinkovitošću.

Prilagodite svoje putovanje u fitness

U SpeedIanceu, vjerujemo da bi vaš fitness putovanje trebao biti prilagođen vašim jedinstvenim potrebama i ciljevima. Zbog toga nudimo značajku treninga predloška koja vam omogućuje lako prilagođavanje svojih treninga. Odaberite između naše opsežne biblioteke pokreta, dodajte željena ponavljanja i setove, pa čak i prethodne vježbe na svom telefonu kako biste generirali vlastiti personalizirani predložak treninga. S brzinom, možete srušiti svoje ciljeve svojim tempom, a mi ćemo biti tamo na svakom koraku da vas podržimo.

Knjižnica kretanja brzine