Ne uzimajte našu riječ za to!

Recenzije su u

Disciplina Dave: The Gym Monster by SpeedIance Review | Peloton & Tonal Killer?

Speeniance Gym Monster 6 -mjesečni pregled ažuriranja

Čudovište SpeedIance Gym vrijedi? - Pregled 1 godine

Spojite Watts: Speeniance Home Gym: Detaljivi pregled! (2023.)

Gamerbody: Speeniance Gym Monster Review - To je najbolja Smart Home teretana koju sam testirao

GamerBody: Da li nova oprema vrijedi čudovište za Speeniance Gym? | Pregled

Undwithtravis: Speeniance Gym Pal | teretana prilagođena proračunu koju ste čekali

GamerBody: Treba li kupiti PAL -a za Speediance za postavljanje kućne teretane? | Pregled

Recenzije kupaca

Recenzije kupaca

Na temelju 231 recenzija
99%
(228)
1%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
L
Luisa H.

To je premašilo moja očekivanja. Redoviti sam teretana, ali teško je pronaći nekoga tko bi se brinuo za moje dijete dok odlazim u teretanu. Sada to učinim kod kuće i uštedio mi je gomilu vremena, ali i dalje mi daje sjajan trening. Odlično djeluje, osjeća se prirodnim i puno sjajnih programa!

M
Matthew P.

Razlika koju je napravila u mom svakodnevnom životu vježbanja je nevjerojatna. Sada imam strukturiranu rutinu koja me drži na meti i može dodati bilo što.

Obožavam programe koje možete odrediti datumi, a nego provjeriti na telefonu tijekom dana.

Teretana je također nadahnula mog partnera da počne svakodnevno vježbati, što je sjajno vidjeti, jer se obično odmaraju.

Sve u svemu, već je imao prilično dobru rutinu, ali rutine na Speedianceu doista su pojačale moju igru.

A
Abe K.

Jeftinije od članstva u teretani i bolje od osobnog trenera! Kupio sam čudovište teretane u srpnju 2023. umjesto održavanja osobnog trenera. Borim se s teretanama i postigao sam rezultate tek kad koristim PT. Čudovište u teretani dostavilo je moja očekivanja s velikim izborom kuriranih programa i mogućnošću stvaranja beskrajnog skupa programa s opsežnog popisa vježbanja. Sada radim sa svojim fiziologom vježbanja kako bi prilagodio programe mojim specifičnim potrebama i ciljevima. Trenutno se oporavljam od nesreće i čudovište u teretani služi kao moj primarni alat za rehabilitaciju. Oduševljen sam što postoji dosljedna kadenca nadogradnje i poboljšanja sučelja. Vrlo zadovoljan ovim ulaganjem u moje zdravlje!

D
Daniel I.

Kakav izmjenjivač igara !! Čudovište u teretani mora imati za kućne teretane, svaki dan se probudim i jedva čekam da napravim unaprijed programirani raspored vježbanja !! Volim svestranost i jednostavnost upotrebe. Uz Apple Watch Connectivity i Regularler Ring u potpunoj kontroli. Volim kako to čuva podatke o težini svake vježbe automatski spremljene. Povećanje utega jednostavan je okret na prstenu, a sljedeći set ima novu uštedenu težinu, tako je jednostavan. Uz procjenu snage koje vas je čudovište teretane pokrivalo. Izuzetno je dobro napravljen, a australska služba za podršku je druga. Radujem se previše godina korištenja. Definitivno vrijedno ulaganja !! Bravo Speaciance !!

J
John R.

Čudovište Speeniance Gym uistinu revolucionira kompaktne kućne teretane. Njegovi vođeni treninzi su božji za početnike. Svi znamo da pronalaženje prostora za kućne treninge može biti prava glavobolja, ali genijalni dizajn Speediancea je odgovor. Platforma za vježbanje bez napora se savija u okvir, maksimizirajući prostor. Postavljanje je povjetarac - samo ga uključite i spremni ste za bezbroj opcija vježbanja.

I, nemojte me ni pokrenuti na aplikaciji Companion! To je izmjenjivač igre za praćenje napretka i izradu personaliziranih treninga. Ova aplikacija ima leđa za sve stvari fitness, osiguravajući da ste uvijek usmjereni na fantastičnu sesiju vježbanja. Recite oproštaj sa svemirskim ograničenjima i pozdravite svog novog pratitelja treninga!

Apsolutno sam oduševljen svojom kupnjom. Ruke su najbolje ulaganja koju sam uložio u svoje zdravlje, čak i kasnije u životu. Svim srcem preporučujem ovaj dragulj.

R
Rishani M.

Svestran ❤️

A
Angie K.

Toliko volim ovaj stroj, bio sam toliko uzbuđen da ga primim i proživio sam sva moja očekivanja.

Volim da mogu vježbati u udobnosti vlastitog doma u pidžami.

A i moje kćeri i muž to vole! Svi smo otkazali članstvo u teretani.

S
Sammy R.N.

Bilo je nervozno zbog dobivanja ove teretane, ali to je najbolja zalogaj opreme za teretanu koju sam ikad koristio, volim stroj i stalna ažuriranja kada im damo povratne informacije. Ne bih se opet mogao vratiti u normalnu opremu za teretanu, stvarno se nadam da se ova stvar izdržava! Volim to!!!!

L
Lauren O.

Čak i bolje nego što sam se nadao! Tako savršena veličina, toliko je dostupnih vježbi i mogu vježbati u udobnosti vlastitog doma. Sljedeće ću otkazati članstvo u teretani. Imam sve što mi treba!

F
Frank T.

Čudovište u teretani olakšava teretanu kod kuće. Kompaktan, sa svime što vam je potrebno da biste krenuli i krenuli u formu tamo gdje biste to željeli.